Forum klanu Hiruhenari
Tu możecie napisać coś o sobie hrhr
Ja zaczne hrhr.
Jestem licealistą(a raczej technikiem hahaha) z Warszawy, znamy sie z tą gnidą Sultem od bardzo dawna. Głownie interesuje sie muzyką(gitarkami hrhr), mangą i tabaką. No ale też L2 troche hehe. Zazwyczaj jak wciągam w grze to i w realu, więc jak mówie "Wosze zdrowie" to naprawdę wznoszę toast ;> Patrząc na mnie z muzycznej strony to kapele takie jak Iron Maiden, Judas Priest.. Z polskich Perfect, Dżem, Chylińska hrhr. A no i mój własny band ktory nie moze powstać z braku laku
Lubie dobre kino i dobrą popijawę hahaha, co Sult? ;> (Sultowi zabrania mama
joke
;>)
Napiszcie coś o sobie!
No dobra..
Mom se ja 17 lat i chodzę do 2 Technikum (państwowe Szkoły Budownictwa roxx ) profil: technik drogownictwa ^^
Ogólnie jestem spokojny i humorzasty. Lubie filmy (komedia, horror (ale naprawdę mocny), czasem coś romantycznego ), lubię muzykę, oraz książki (wiedźmin
)
Oczywista lubię też gry. Nie lubię się uczyć hrhr...tfu..oprawka..NIENAWIDZĘ SIĘ UCZYĆ!!
Eeeee.. Co za zbieg okolicznosci! 2 klasa Technikum Architektoniczno Budowlanego hrhr Profil: Architektura Bedziesz mi pomagał z technologii budowlanej
hrhr
Ostatnio edytowany przez Ragrin (2008-10-19 20:23:41)
Mam technologie robót ziemnych
No to widzę, że moja kolej Też mam 17(co za zbieg okoliczności ;P) lat i jestem w 2 klasie Liceum w "Koperniku". Z Ragrinem znamy się od zerówki, więc to faktycznie długa znajomość
Co do mnie to trenuje karate już parę ładnych lat, a jeśli chodzi o muzykę to preferuję punk, ale raczej zagraniczny(Offspring, Dead Kennedy's, Goldfinger)
Faktycznie, Rag, dobra popijawa nie jest zła
Jestem stara....Ja mam 20 lat studiuje kulturoznawsto i niestety nie znam się ani z Sultael ani z Ragrinem prywatnie. Interesuje się muzyką, raczej bardzo dogłębnie. (tańczy). Czasem jak mi się nudzi (ostatnio bardzo żadko) to szkicuje. Czytać lubię, nauka hm...na studiach czy się tylko dwa razy w roku (sesja).
A tam stara, nieprawda